суботу, 22 березня 2014 р.

14 березня в актовому залі Центра Позашкільної  работи відбувся фінальний етап міського фестивалю-конкурсу серед школярів "Молодь обирає здоров’я",
в якому взяли участь 5 шкіл міста: ЗОШ №6 , 2,  15, 16,10. Метою такого заходу є популяризація здорового способу життя, підвищення поінформованості молоді з питань профілактики тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, захворювання на різні види інфекції, що передаються статевим шляхом.
Програмою фестивалю-конкурсу було передбачено використовувати засобами мистецтва, вокальні дані, хореографічні, художньо-спортивні здібності учасників. Через фотографію та плакат можна було показати всі переваги здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих. Усі учасники фестивалю намагалися донести до глядача негативні наслідки шкідливих звичок у трагічній, гумористичній та образній формі. А дійство, що відбувалося на сцені, не залишило байдужим жодного глядача у залі. Агітбригади шкіл показали вистави про те, як молодь потрапляє в тенета шкідливих звичок. Учні ЗОШ №6 порадували глядачів хореографічно-акробатичним номером.
У такому творчому розмаїтті талановитих виступів журі складно було визначити переможця. Усі виступи свідчили про високий рівень майстерності та творчої досконалості у розкритті теми фестивалю. Лоріуатами фестивалю-конкурсу «Молодь обирає майбутнє» стала ЗОШ №6.Та найголовніше у цьому фестивалі не перемога, і навіть не участь, а віра в те, що молодь свідомо обере свій шлях – шлях здорового способу життя.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар